Laumanvartijakoirat Stig ja Hilma. Rotu on Maremmano-abruzzese italialainen laumanvartijarotu. Stig ja Hilma on otettu meille eläinten turvaksi. Stig 8kk ja Hilma 3kk:tta vanha.
Lotta: Beagle rotuinen ”pikku-Lotta” on 6 vuotias ja osaa olla hyvin rauhallinen mutta myös hyvin hyvin energinen.
Wäinö muutti meille Pelastetaan koirat ry. Wäinö on 5 vuotias uros ja todella iloinen sellainen. Wäinö rakastaa lapsia ja haluaa aina olla mukana.
Labradorinnoutaja Kisu on meidän vanhin koiramme. Kisu on tosi kiltti koira ja tykkää kovasti rapsutuksista. Kisu tykkää paljon pallon noutamisesta. Hän kulkee usein meillä vapaana pihassa - ethän pelästy kun hän haluaa pusutella kanssasi
Mårran asui meidän kanssa jo ennen kun muutimme Lönnebergaan. Täällä hän viihtyy hyvin ja tykkää eniten olla ulkona. Terassilla on mukava pötkötellä auringossa. Mårran täyttää tänä kesänä 7v.
Meillä on kuusi suomenlammasta sekä yksi kainuun harmas-pukki. Lampaamme on erittäin kilttejä ja tykkää eritoten rapsutuksista. Silti heidän kanssa saa olla varovainen, heillä on terävät hampaat.
Vuohia meillä on kaksi tyttöä Miina ja Maisa. Vuohillakin on terävät hampaat sekä pitkät sarvet. Niiden kanssa pitää aina olla varovainen.
Kanoja meillä on noin 15 kpl. Kanat kaivavat maassa etsiessään ruokaa esim matoja tai ötököitä tai vaikka siemeniä. Kanat voivat kaivaa itselleen kuopan missä ne kylpee ja makaavat auringon lämmössä.
Yksi sekarotuinen ja yksi belgian jättikani. Kanit näette temmeltävän aitauksessaan tai ottavan aurinkoa.